Geslaagde BBQ avond

Afgelopen zaterdag, 25 juni, vond de jaarlijkse BBQ van onze buurtvereniging plaats.
Met een opkomst van 50 leden is deze avond bijzonder geslaagd te noemen.
Het bestuur had een mooie locatie kunnen regelen bij Wil Welvaarts in de tuin en uit voorzorg ook de feesttent van de buurtvereniging opgezet, vanwege de verwachtte regen. Die regen kwam er ook, precies op de tijd dat de gasten kwamen binnendruppelen, kwam het met bakken uit de lucht. Gelukkig werd het rond negenen droog en konden de BBQ’s worden aangestoken. De rest van de avond bleef het lange tijd droog zodat de BBQ niet in het water is gevallen en de gasten gezellig rond de BBQ konden bakken, eten en kletsen.

Dat het ruim nadat het vuur van de BBQ werd gedoofd weer met bakken uit de hemel kwam kon de sfeer niet bederven en rond half twee vertrokken de laatste gasten naar huis.
We kunnen spreken van een zeer geslaagde avond en bedanken het bestuur voor de organisatie en Wil Welvaarts in het bijzonder voor het beschikbaar stellen van de locatie.
Hopelijk slaagt het bestuur er in om voor volgend jaar weer zo’n mooie locatie te vinden en kunnen ze rekenen op minstens net zoveel of nog meer, aanmeldingen voor dit gezellige jaarlijkse evenement. Zodra de datum voor volgend jaar bekend is, komt dit uiteraard op de agenda van het Looeindje te staan, zodat u deze avond alvast af kunt blokken in uw agenda. Deze avond is bij uitstek ook geschikt om kennis te maken met de nieuwe leden van onze buurtvereniging.