Op Liempt Gemunt zet verdubbelaar in, in eerste week van Januari

Afgelopen zaterdag 11 december zijn in aangepaste vorm de OLG cheques uitgereikt.
Met het sparen van de OLG muntjes hebben we met alle leden samen een mooi bedrag van € 360,- bij elkaar gespaard. Dit bedrag is uitgekeerd in OLG cheques. Het bestuur zal deze cheques besteden als we inkopen moeten doen voor een activiteit bij de Liempdse winkeliers.
Vanaf deze week is ook het OLG verzamelboek te verkrijgen bij diverse winkeliers. U heeft hierover informatie in de brievenbus ontvangen. Het is een mooi boek geworden. Het is zeker de moeite waard om te proberen dit boek gevuld te krijgen met de foto’s die een mooi beeld geven van de ondernemers en het verenigingsleven van Liempde.
OLG heeft berekend dat er 26000 OLG muntjes meer zijn uitgegeven dan dat er zijn ingeleverd. Dat betekent dat er nog veel muntjes bij mensen thuis, in de auto, jas of portemonnee zitten. Als stimulans om muntjes in te leveren wordt in de eerste week van januari de verdubbelaar ingezet. Alle muntjes die in de week van 3 t/m 9 januari worden ingeleverd worden in waarde verdubbeld.
Bij deze dus een oproep om alle muntjes die u nog heeft liggen te verzamelen en in die week in te leveren. En stop ze natuurlijk in de buis van Buurtvereniging Looeind!