Sint op bezoek

Op zaterdag 19 november was het dan zover, Sint en zijn pieten hadden in hun drukke agenda plek vrijgemaakt voor een bezoekje aan onze buurtvereniging. In D’n Liempdsen Herd was een zaal mooi versierd en daar hebben we onder luid gezang de Sint en glitter & glamourpiet binnen gehaald. 13 gespannen gezichtjes, want tsja wou zou er in dat grote boek staan en zou er ook iets in de zak zitten?

Eerst mocht Max de Sint helpen met het vasthouden van zijn staf en met alvast wat strooigoed in de hand en buikjes zat de sfeer er snel in.

Toen was het tijd om één voor één bij de Sint te komen zitten. En die wist weer een hoop te vertellen, van sportavonturen, schoolprestaties tot grappige anekdotes. Sommige kinderen lieten zelfs nog wat van hun kunsten zien, zoals een radslag en een judorol.

Die staf werd ondertussen wel wat zwaar en gelukkig was daar Eddy, de penningmeester van de buurtvereniging, die Max kon aflossen.

Nadat alle kinderen voorzien waren van een cadeau was het tijd om die uit te gaan pakken. Er werd afgeteld en daarna vloog het pakpapier in het rond. Ook dit jaar wist de Sint weer precies wat ze op hun verlanglijstje hadden staan. De cadeautjes voor de kinderen die deze middag er helaas niet bij konden zijn, heeft de Sint overgedragen aan Christel, zodat deze toch nog bezorgd konden worden in onze buurt.

Al met al was het weer een waar kinderfeest. Dank u wel Sinterklaas, tot volgend jaar!

Sint op bezoek

sint 3
sint 4
sint 2
sint 1